A webáruházunk szolgáltatásaihoz cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb szolgáltatást és felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben folytatod a böngészést és vásárlást úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a webáruházban használt cookiek ellen.
Adatkezelési tájékoztatónk
 
 
Ön itt jár: > >

Garancia

Garancia

A ruhapark.hu termékeire a jogszabályokban meghatározott szavatosság érvényes. A ruhapark.hu webáruházban vásárolt,minőségi hibás termékeket díjmentesen kicseréljük,ehhez elegendő a terméket és az eredeti számlát a hiba megnevezésével visszajuttatni címünkre. A visszaküldés módjáról kérjük egyeztess telefonon vagy e-mailben: (+36303509413 és ugyfelszolgalat@ruhapark.hu ).

Portós csomagot nem veszünk át!

 

Elállás joga(8 napos pénz visszafizetési garancia)

A velünk kötött szerdőzés során a 17/1999. (II.5.) kormányrendeletben-Távollevők között szerződésekről- fogalaltak szerint járunk el. A megrendelt áru(k) kézhez vételétől számított 8 munkanapon belül,indoklás nélkül a vásárlóinknak joguk van elállni vásárlási szándékuktól.Ebben az esetben a ruhapark.hu köteles a kifizetetett áru(k) vételárát visszatéríteni a vásárlónak,a megrendeléstől számított harminc napon belül. Az áru(k) visszajuttatásának költségeit a vevő viseli.Bármely terméket csak új állapotában és az eredeti számlával együtt áll módunkban visszavenni. Az elállásra álló 8 munkanapos határidő a csomag kézhezvételének napjától kezdődik

 

 

Adatvédelmi nyilatkozat
Az Ön által megadott adatokat  a ruhapark.hu kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelési feltételek későbbi bizonyítása, illetve hírlevél küldése céljából tárolja. Adatait harmadik fél részére nem adjuk át, kivéve, ha az a szerződés teljesítése érdekében alvállalkozónkként működik közre, pl. futárszolgálat, aki a ruhapark.hu-tól  kapott adatokat semmilyen formában nem jogosult felhasználni, tárolni, illetve harmadik fél részére továbbadni. Adatai kezelésekor a Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII törvénynek megfelelően járunk el.

Az információk tulajdonjoga 
Kijelentjük, hogy a ruhapark.hu birtokolja az oldalainkon látható információkat. A www.ruhapark.hu oldalainak tartalmát és a kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. Tilos továbbá a tőlünk származó információk, cikkek árusítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése. A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük.
Aki a webáruházunkba regisztrálja magát, az adatvédelmi nyilatkozatunkat elfogadottnak tekinti, azzal egyetért.

 

 

 

 

facebook